PROFESIONALNA
INDUSTRIJA

Radna odela, radne jakne, radne pantalone, radni kombinezoni, radni mantili, radni prsluci.

Profesionalna Industrija Wolf Logo
Stim Import

Radna Odela

Radna odela sa pantalonama na pojas, izrađena od tkanine visokog kvaliteta, modernijeg izgleda, kontrast i paspul u drugoj boji, pantalone sa dosta ojačanja. Boje po izboru, mogućnost vezenog znaka. 

Stim Import

Radne Jakne

Radna jakne zimska ili letnje izrađene od tkanine visokog kvaliteta, futrovane sa 200gr/m2 fiksnom ili zasebnom pamučnom ili poliamidnom štepanom postavom. modernijeg izgleda, kontrast i paspul u drugoj boji, sa steznikom na sredini leđa, činovima na ramenima i mogućnost dodavanja svetleće trake. Boje po izboru, mogućnost vezenog znaka.

Stim Import

Radne Pantalone

Radne pantalone izrađene od tkanine visokog kvaliteta, modernijeg izgleda, kontrast i paspul u drugoj boji sa dosta ojačanja.

Stim Import

Radni Kombinezoni

Radni kombinezoni izrađeni od tkanine visokog kvaliteta, modernog izgleda sa dosta džepova, kontrast i paspul u drugoj boji, mogućnost skidanja rukava, boje po izboru, mogućnost vezenog znaka.

Stim Import

Radni Mantili

Radni mantili izrađeni od tkanine visokog kvaliteta, modernijeg izgleda, kontrast i paspul u drugoj boji.

Stim Import

Radni Prsluci

Radni prsluci izrađeni od tkanine visokog kvaliteta, futrovani sa 200gr/m2 konflinom, sa dosta đžepova, kontrast i paspul u drugoj boji, boje po izboru, mogućnost vezenog znaka.

Kontaktirajte nas

15 + 7 =

Filipa Kljajića bb, 15300 Loznica, Republika Srbija

+381 (0)15 891 120

stimimport@gmail.com

Translate »
Zimski Program
Ekskluzivna Radna odela
STIM SHOP