O Nama
Stim Import D.O.O.
Loznica

S.Z.P.T.R. „REMS“ registrovana je 02.02.1987. i bavila se istom delatnošću kao isto preduzeće koje je registrovano 01.07.1991 i do danas uspešno radi, proširuje, osvaja nove proizvode programe u grani tekstila.

Čime se Bavimo?

Proizvodnja LZO Opreme:

  • Profesionalna Industrija
  • Službena Odeća
  • Reklamna Odeća
  • Rublje
  • Kese i Torbe

Preduzeće Stim Import D.O.O.

Preduzeće „STIM-IMPORT“ je društvo prepoznatljivog imena sa tridesetogodišnjom tradicijom, proizvodnje, servisiranja, usluga i marketinga.

STIM-IMPORT u sopstvenoj proizvodnji kućnog rublja (jorgana, jastuka, posteljine, peškira) osvojilo je proizvodnju ugostiteljske tekstilne opreme (stolnjaka, nadstolnjaka i salveta) i proizvodnju iz grupe ličnih zaštitnih sredstava, LTZ opreme pod imenom „Si profession industrial“, HTZ oprema i zaštitna oprema. Profesionalnost, zadovoljstvo, funkcionalnost i upotrebljivost kupaca.

Preduzeće je društvo privatnog kapitala koje zapošljava 60-70 radnika. Na čelu upravnog odbora istog preduzeća se nalazi ing. Dejan Ivanovic.

Postigli smo sopstvenim inženjeringom tkanina kreatorskih rešenja i dizajn centra preduzeća „STIM-IMPORT“-a pored osnovnih materijala, si pamuk, si poliamid, si diolen i potrebe za definisanim kvalitetom i vodootpornim, vatrootpornim, uljnootpornim i kiselootpornim materijalima.

U sklopu preduzeća smeštena je proizvodna celina sa specijalnom tehnološkom opremom za štepanje, vez i konfekcijske delatnosti. Studiom za dizajn, pripremu veza, štepanja i konfekcioniranja.
Pored sopstvenih proizvodnih kapaciteta, mogućnost preduzeća „STIM-IMPORT“ da u slučaju potrebe angažuje proizvodnju svojih koperanata i proizvode do 6500 odevnih predmeta mesečno.

Reference

Profesionalnost, zadovoljstvo, funkcionalnost i upotrebljivost kupaca!

9

Servis i Distribucija

Nove i polovne opreme za šivenje, vez, štepanje i originalnih novih rezervnih delova.

9

Usluge Štepa

U sklopu pogona štepanja posedujemo proizvodnju trodelnog, dvodelnog i jednodelnog zasebnog zimskog uloška sa punjenjem po želji kupca od 100-150-200 g/m² za radno odelo i kombinezon. Na tržištu Srbije smo prepoznatljivi po ovom proizvodu.

9

Vez Amblema

Do sada imamo preko 1000 programa urađenih amblema – logo preduzeća u zadatim bojama, po zahtevu naših kupaca. U Srbiji smo prepoznatljivi po tome da naša LZU (Lična zaštitna unifoma) na sebi ima vezeni logo preduzeća, a ne kao kod drugih štampa.

O Nama

Godina poslovanja

Završenih Projekata

Zaposlenih

Odevnih Predmeta Mesečno

Proizvodi sa znakom Si „STIM-IMPORT“ su prepoznatljivi kod naših cenjenih kupaca kojih je svakog dana sve više, a do danasnjeg dana ih je 180-200 iz Srbije ,BiH i Crne Gore.

Kontaktirajte nas

13 + 6 =

Filipa Kljajića bb, 15300 Loznica, Republika Srbija

+381 (0)15 891 120

stimimport@gmail.com

Translate »